Servicemeddelser

For lidt over 4 måneder siden startede vi med at blogge på horisontalt. Det var der flere grunde til. Blandt andet havde vi meget på hjertet, som vi gerne ville fortælle om og viden vi gerne ville dele ud af.

Der udover kan blogging også være med til at skabe mere opmærksomhed omkring et brand/forretning, i vores tilfælde Horisontalt. Vi skaber et publikum, som følger med i det vi laver, og vi kan hjælpe kunder, både de nuværende og de fremtidige, til at blive klogere på det vi arbejder med. Vores blog er et mix af faglige budskaber og personlige historier, så man også kan komme lidt tættere på, hvem vi er.

“Breaking news”!
Indtil videre har vi blogget to gange i ugen, som regel tirsdag og fredag, fordi bloggen var noget vi gerne ville satse på. Det vil vi stadig gerne. Vi synes begge to, at det er spændende at blogge, det der med at man har en idé til en tekst op i hovedet, og mens man skriver den, udvikler den sig til noget helt andet. Dele ud af erfaringer, og få reaktioner fra læserne. Og nu er det ikke fordi der skal gå Ekstra Bladet “Breaking News” i den, men der kommer til at ske lidt ændringer fremover.

Der er nemlig sket det, at vi er begyndt at få meget travlt i Horisontalt, henvendelser fra nye kunder, der mangler vores hjælp og nye ideer vi udvikler på. Derfor har vi besluttet at vores faste blogindlæg nu kun kommer engang i ugen. Til gengæld kommer der masser af spændende ting, udover det ugentlige blogindlæg, bl.a. Flere interviews med iværksættere og andre spændende personligheder.
For selvom vi har travlt, vil vi ikke undvære bloggen – det er simpelthen for spændende, til at lade være.

Sommerferie
Og apropos travlhed, kommer her lige endnu en service meddelelse – Horisontalt holder IKKE sommerferie.

Sommeren er en tid, hvor mange holder fri, men som iværksætter har man ikke altid samme ‘frihed’, til at trække stikket. Der er mails der skal besvares og telefonsamtaler der skal tages – og i Horisontalt glæder vi os til at besvare alle henvendelser. 😀

 

– Louise / Horisontalt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *