Vi er vild med iværksættere

Vi vil gerne støtte dig i din drøm!

TILLYKKE! Det er skønt at være selvstændig – men også udfordrende, så skal vi ikke hjælpe dig godt på vej? Vi afspejler dine værdier, har godt øje for din målgruppe og giver dig en god start for dig og dine produkter.

Sparringspartner

Som iværksættere der stadig kommer på idéer, forstår vi din passion, dit drive og ikke mindst drømmen om at starte dit eget. Som din sparringspartner er vi ikke kun behjælpelig med at udvikle dit grafiske udtryk, men også dele ud af vores erfaring og komme med DO’s & DON’Ts. Med Horisontalt som sparringspartner kan du være helt rolig, for vi lytter til dig og dine ønsker og det er naturligvis fortroligt.

Præsentation

Din virksomhed skal have et udtryk, som du også kan være bekendt om 3 år når din virksomhed er i vækst. Derfor kan vi tilbyde dig et webdesign, som vi har udviklet specielt til iværksættere, der skal præsentere deres idé. Sammen finder vi frem til font og farve, billeder og den kommunikation, der passer til dit projekt, så du ender ud med din helt egen hjemmeside.

Grafisk identitet

Vi hjælper dig med at udvikle dit grundlæggende grafiske udtryk. Skal det være logo, hjemmeside, visitkort eller noget helt fjerde eller femte? Uanset afspejler vi dine værdier, har øje for din målgruppe og deres behov og giver dig en god start for dig og dine produkter.