Kom med Horisontalt til prisfest!

Danish Design Awards prisfest

Horisontalt var til Danish Design Awards prisfest i onsdags i Kolding. Aften bød sig på megen netværk, glæde og beundring for det, det hele handlede om – DESIGN!

 

Design er ofte blevet forbundet med tøj og mode, men i dag er design også en betegnelse for kreative løsninger, f.eks. i forbindelse med arkitektoniske linier, innovative løsninger og ikke mindst virksomhedernes design-dna. Sidstnævnte er det vi sigter efter og har stor passion for. Vi har vores forretning, NETOP for at skabe vores kunders design-dna, som de kan bruge i mange år fremover – derfor var denne prisuddeling særligt spændende for os og vi skulle selvfølgelig med!

 

Lad os tage dig indenfor til festen, hvor vi fejrer den forskel design kan gøre i hverdagen!

 

 

Prisfesten fandt sted i Svane Shippings lagerhal på havnen i Kolding. Festen var en del af anden omgang, hvor vinderne i fire nye priskategorier og to særpriser skulle afsløres.

  • Game Change’eren
  • Building Markets
  • Fostering Partnerships
  • Improved Welfare
  • Young Talent
  • People’s Choice

Her kan du læse hvem der vandt i hver kategori:
http://danishdesignaward.com/2017/05/danish-design-award-vindere-i-kolding/

Kort sagt, så handler en sådan prisuddeling om, hvem der har forstået et “problem”, defineret behovet for at løse det og ønsket om at forbedre det, undersøge hvordan det på bedste vis kan løses, for til sidst at producere løsningen til et forståeligt koncept eller færdigt produkt.

Der skal ikke stilles nogen tvivl om, hvorvidt finalisterne havde dette i tankerne. Det var gennemført, hver og én og udviste et bredt udvalg af danske og innovative design løsninger.

“Feltet af vindere cementerer en meget høj grad af innovation og værdi i de løsninger, designere og virksomheder skaber sammen i hele landet. Der er et helt unikt brugerfokus i vinderløsningerne, der både afspejler et stærkt dansk design-dna, og viser en social og miljømæssig bevidsthed, der reflekterer vores velfærdssamfund. Ikke mindst de unge talenter viser empatiske designløsninger, der skaber værdi.”

– Henrik Weiglin, der er adm. direktør for den danske designbranches organisation, Design denmark (Dd)

 

Derudover var eventets keynote speakere, fokuseret på den forskel design gør sig i erhvervslivet og på den offentlige sektor;

“Finalist- og vinderfeltet viser en flot bredde i dansk design. Samtidig illustrerer det på bedste vis, hvordan dansk erhvervsliv og den offentlig sektor for alvor har taget design til sig, som et redskab til ikke bare at skabe attraktive løsninger, men også at håndtere komplekse udfordringer på brugernes præmisser.”

– http://danishdesignaward.com/2017/05/danish-design-award-vindere-i-kolding/
Vi anbefaler at læse denne meget spændende blogindlæg af gæsteblogger Peter Svarre, der har skrevet et indlæg til Danish Design Award, med titlen ” Design er det nye sort”.
“Alt kan efterhånden betragtes ud fra et designperspektiv. Man designer ikke bare sine produkter eller sin webside, man designer sin forretningsmodel, sin organisation eller sin strategi. Design er så sort, at det til tider bliver helt sort, hvad ordet egentlig betyder, skriver Peter Svarre, nyudnævnt global marketingschef i B&O.”
Læs blogindlægget her:
http://danishdesignaward.com/2016/01/design-er-det-nye-sort/

 

Resten af aften bød på dejlig spise, lidt til ganen og super fremtræden af Anya!

– Gigi / Horisontalt

One thought on “Kom med Horisontalt til prisfest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *